NICKI (SHAKIRALINES AWESOME ANGELIC f. 27/7-08)

NICKI BICHON HAVANAIS

Nicki är född 27/7-2008 på en liten kennel som heter Shakiralines och ligger i ett litet samhälle som heter Backe.
Har alltid haft newfoundlandshundar, men tanken på en liten hund har funnits i några år. Har varit lite emot små hundar eftersom jag oftast uppfattar dom som lite skälligare än stora hundar. (Men tänkte att om jag köper en liten hund som får växa upp med de två stora Molly och Lisa så kanske den lilla inte skäller så mycket, men tyvärr så tog Nicki på sig att skälla för alla tre).
Jag tittade på olika raser men fastnade för havanaisen eftersom det anses som en väldigt frisk ras, och en tålig hund som man kan ha med på det mesta.
Åkte upp till Backe  drygt 60 mil för att hämta Nicki en dag i början av oktober 2008, med mig hade jag mamma, Molly och Lisa. Dom stackarna visste inte vad som var på gång att vi skulle hämta en jobbig mopsig valp. Det började som en jättesolig fin höstdag när vi åkte, men nånstans från Gävle och upp så var det regn hela vägen upp och hem. Hittade ett motellrum en bit ovanför Sundsvall på vägen upp, det var inte lätt att hitta rum för hundar helt plötsligt. Så började fundera på hur det skulle gå på nervägen när det var 3 hundar med. Dagen efter stannade vi till och hälsade på mammas kusin i Kramfors och fick lite fika o mat. Sen bar det av till Backe, det var jättevackert när vi kom i Backe samhälle, höstfärger och en fin sjö. Hade bara sett Nicki på bild förut så visste ju inte riktigt hur det skulle bli, men hon var stencool och busig. Uppfödaren Gunilla en jättelättsam och trevlig tjej, så allt kändes jättebra. Molly och Lisa satt kvar i bilen när vi var uppe hos Gunilla och pratade. Sen lät vi Nicki hälsa på Molly och Lisa, det var inga som helst problem. Mamma fick ha Nicki i knät när vi åkte därifrån, det var mörkt o regnigt när vi åkte ifrån Backe o krokig väg i början, väldigt jobbigt att köra. Det var svårt att hitta hotell på hemvägen med, tänkte att det skulle vara lättare att få det på små privata ställen men det var det inte. Men till slut hamnade vi på Ibis hotell i Sundsvall, inga som helst problem med hund där. Speciellt Molly och Lisa fick mycket uppmärksamhet av hotellpersonalen. Det var verkligen skönt att få stanna efter den jobbiga bilkörningen när man knappt såg nåt och jagandet på telefon efter rum.

Forts kommer....
NICKI VÅREN 2009

| Svar

Senaste kommentarer

28.08 | 17:46

<3

28.08 | 21:38

Hej! Tack för din kommentar på min sida,roligt att du hittade hit. Ja jag önskar verkligen att jag fått haft Molly o Lisa kvar i livet några år,älskade dom.

28.08 | 10:26

Fin hemsida!<3 tycker det är synd att lisa och molly fick uppleva döden:(

11.10 | 16:30

Hur gick det på utställningen i helgen???