TOSCA (JA-KAR TOSI TÄHTI f.8/2-2008)

TOSCA BICHON HAVANAIS

Tosca är född i februari 2009 i Finland. Hon kom till Sverige för att ev bli avelshund, men hon hade cherry eye som hon opererades för så kenneln ville inte avla på henne. Krister fick då förmånen att köpa Tosca från Bamses kennel. Vi var och tittade och hälsade på henne en dag i augusti 2009, sedan åkte vi och hämtade henne den 19 augusti 2009. Är så glada att vi får ha en så underbar hund.
Vi hade min hund Nicki med oss, det gick bra när vi var där hon hade kul och busade med alla deras hundar.
Men sen när vi skulle åka hem tyckte hon inte det var så roligt när vi släppte in Tosca till henne i baksätet. Började att morra lite sen satte hon sig i mitten och tittade åt vä hela tiden, Tosca funderade väl på allt som hände och satte sig och tittade åt hö hela tiden.
Klockan var ganska mycket när vi kom hem till mig, det första Tosca gjorde var att hoppa upp isängen och lägga sig. Nicki tittade på henne hon har fått lära sig att bara ligga i korgen när hon var liten sen har hon fått sova ibland när hon fått tillåtelse. Men men nu har vi för det mesta båda där.
Nu är dom väldigt bra kompisar, träffas ju inte varje dag eftersom husse o jag inte bor tillsammans. Dom blir väldigt glada när dom får träffas och busa.
Tosca är som en liten skata, allt hon hittar på golvet samlar hon i sängen (liten förkärlek för smutstvätt som hon hämtar i badrummet) ibland är sängen full av leksaker när man ska sova eller så vaknar man på natten av att man ligger på nåt hårt, då har hon varit uppe på natten och hämtat nåt och lagt där.
Nu i november 2011 köpte jag Tosca av Krister, så nu är både Nicki och Tosca mina hundar.🙂

| Svar

Senaste kommentarer

28.08 | 17:46

<3

28.08 | 21:38

Hej! Tack för din kommentar på min sida,roligt att du hittade hit. Ja jag önskar verkligen att jag fått haft Molly o Lisa kvar i livet några år,älskade dom.

28.08 | 10:26

Fin hemsida!<3 tycker det är synd att lisa och molly fick uppleva döden:(

11.10 | 16:30

Hur gick det på utställningen i helgen???