BLOGG

SPÄNNANDE SAKER

Har hänt en del sista dagarna, mamma har bestämt sig för att köpa en liten havanaisvalp efter en hel del funderande. Hennes argument mot har varit att hon är för gammal, 70 år. Då sa jag att om det händer henne nåt eller att hon inte orkar med så hjälper jag henne med hunden. Tror att det är väldigt bra för henne att verkligen komma ut och gå mer och ha nån att bry sig om. Hon fastnade för en svartvit tikvalp på en bild på hemsidan hos Kr Karrei kennel i Örsundsbro www.krkarrei.com . Jag ringde dit i början av förra veckan, Karin som har kenneln sa då att några skulle komma o titta på henne eller ev en av de andra tikarna på lördagen. Vi bestämde att vi iallafall skulle åka dit o titta på de stora hundarna och alla valparna lite senare samma lördag. När vi kom dit berättade Karin att de andra bestämt sig för den svartvita, men det är klart att det inte går att titta på valpar utan att fastna ändå. Mamma fastnade för den ljusa cremefärgade tiken, jag hade nog den lilla brunsobla som lite favorit men ville inte påverka henne att välja. Det är ju ändå hon som ska ha lilla vovven. Känns jättekul, har varit på djuraffären o köpt tygbur som vi ska åka dit med så den kan vara där och få deras lukter till hon ska hämta hem valpen om ca 4 veckor. Det är kul att få vara med o titta på dom så tidigt, Nicki kom ju så långt ifrån så det var svårt att åka och titta innan. Spännande ska det bli att se vad det blir av den lilla och hur det går ihop med Nicki o Tosca.

Våran agilityträning i ridhuset har börjat igen, var där nu i söndagskväll o söndagen före det. Har haft Tosca med mig bägge gångerna, jätteroligt. Slalomet har funkat kanonbra och även gungan har jag bara hållt emot litegranna, den har vi ju inte tränat så mycket innan. Undrar vad jag tänkte på igår, men jag anmälde Tosca och mig till en inofficiell agilitytävling i mitten av februari. Blir kul att prova ändå, får se om jag anmäler Nicki till hoppklassen ev.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.08 | 19:46

<3

...
28.08 | 23:38

Hej! Tack för din kommentar på min sida,roligt att du hittade hit. Ja jag önskar verkligen att jag fått haft Molly o Lisa kvar i livet några år,älskade dom.

...
28.08 | 12:26

Fin hemsida!<3 tycker det är synd att lisa och molly fick uppleva döden:(

...
11.10 | 18:30

Hur gick det på utställningen i helgen???

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS