BLOGG

UNDERBAR DAG

Vaknade till att solen sken idag med, men betydligt trevligare att titta på termometern idag än igår. Bara ...-6 grader idag vid 9. Gick upp o plockade o fixade lite medans morgontrötta husse o hundar sov vidare 45 minuter till, sen var det dags för elaka mig o börja skramla lite extra så man hinner njuta av dagen också. Började med en kortpromenad med vovvarna, sen fick dom vara hemma medans vi åkte till centrum för o fixa lite saker. Passade på o frukostfika på Smörkransen, men det¨ångrade jag, plastinpackade mackor som inte kändes helt nygjorda idag, tänk att man inte lär sig. Tänk om vi kunde få ett så trevligt o bra fik som vi var på i Birsta centrum i Sundsvall för ett par år sen. Mysigt o fint o supergott bröd mm. Åkte hem o bytte till termobyxor o varma skor och hämtade hundarna, sen åkte vi upp till brukshundklubben och gick en härlig promenadrunda i det vackra solvädret med vita fina snön där. Hundarna började o leva rövare så fort vi tog ur dom från bilen när det kom andra hundar där, men med mycket kontaktövningar för mig och Nicki efter vägen hade vi en riktigt trevlig promenad, husse var tystare o hjälpe inte hundarna att skälla så fort dom gruffar på nån. Stor skillnad när han är tyst o koncentrerar sig på kontakten också, annars tycker väl vovvarna att det är jättebra att de har hans stöd o skälla på "farliga läskiga" hundar också.

Igår åkte vi till Hundudden på Djurgården och promenerade och fikade, mamma och Laika var med då också. Kul att gå på nya ställen, men då var det bitigt i kinderna -18 grader, men det var iaf sol. När vi hade gått en stund kom vi fram till en kyrkogård mitt i en skogsdunge, när vi kom närmare var det djurkyrkogården som funnits där i mer än 100 år.

På Hunduddens cafe får man ha med sig hundar in men kopplade, det är ju kanonbra. Däremot var dom inte så villiga o göra en macka med vanlig ost istället för chevreost eller nån som det var skinka på. 75:- för grillad macka 125:- för liten räkmacka fina handskalade räkor o 25:- för kaffe utan påtår, lite i saftigaste laget. Jag föredrar verkligen Yvonnes hundfik i Norrtälje där det är humana priser och inget är omöjligt.

Nu ikväll har jag badat Tosca och provat K9 nya inpackning, just nu ligger hon inlindad i en handduk o filt i soffan så den får verka ca 15 minuter, blir spännande o se om den var bra sen

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.08 | 19:46

<3

...
28.08 | 23:38

Hej! Tack för din kommentar på min sida,roligt att du hittade hit. Ja jag önskar verkligen att jag fått haft Molly o Lisa kvar i livet några år,älskade dom.

...
28.08 | 12:26

Fin hemsida!<3 tycker det är synd att lisa och molly fick uppleva döden:(

...
11.10 | 18:30

Hur gick det på utställningen i helgen???

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS