BLOGG

TRETTONHELGEN

Så är nästan hela trettonhelgen avverkad, tyckte att man skulle ha så mycket tid när jag slutade vid 15 tiden i torsdags, hela fre lör o söndag men så fort dagarna går när man är ledig. Tyvärr har jag haft väldigt ont i ryggen och nacken hela helgen, el egentligen ända sedan slutet av december det förtar en hel del jobbigt att ha ont också blir man väldigt trött också. Fredagen blev det iallafall en tur till Waxholm med en frukostfika på Silltruten och efter det tog vi bilen ut till Tenöbadet där det blev långpromenad med hundarna, härligt tyckte både dom och vi.

Lördagen åkte vi först och lämnade Nicki och Tosca till mamma, sedan blev det en sväng till husdjursmässan i Kista, kändes som det bara var vi som var där utan barn. Inte sådär jättemycket att se, men jag ville framförallt åka dit för att titta på agilitytävlingarna som ÖBK ordnar där varje år. Dom är duktiga som är med där, tyvärr orkade jag inte stå och titta så jättelänge eftersom jag hade så ont i ryggen blir ansträngande att bara stå på det hårda golvet. Hundarna hade varit ute och gått och busat med mamma så dom gick det ingen nöd på, fick ett MMS-bild när dom satt på varsin stol vid köksbordet,Tosca med huvudet på köksbordet, inte ett dugg  Coolbortskämda  blir dom där.

Söndagen blev det först bullbak eftersom vi skulle hem till min bror på em och träffa honom och syskonbarnen Jack och Fanny som vi tyvärr ej träffade på julen eftersom Tommy inte hade nån möjlighet att åka med till Thailand när vi mamma och min syster med familj var där  under julen. Efter frukost och bullbak blev det 1½ timmes promenad med hundarna, det var skönt. Sen var det dags att åka hem till Tommy för lite fika, det var kula att vara där och träffa dom. Hundarna fick vara hemma, så dom var sååå glada när vi kom hem efter ca 3 timmar. Skönt med nån som alltid är så glad när man kommer hem. Nu blir det till att vila lite rygg innan det är jobbdags imorgon igenCool.

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.08 | 19:46

<3

...
28.08 | 23:38

Hej! Tack för din kommentar på min sida,roligt att du hittade hit. Ja jag önskar verkligen att jag fått haft Molly o Lisa kvar i livet några år,älskade dom.

...
28.08 | 12:26

Fin hemsida!<3 tycker det är synd att lisa och molly fick uppleva döden:(

...
11.10 | 18:30

Hur gick det på utställningen i helgen???

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS