BLOGG

SNAGGAD HUND

Ja igår åkte jag, mamma, nicki o Laika till Karin (Laikas uppfödare) i Örsundsbro. Hade bestämt mig för att klippa Nicki valpklippning. På en av dom sista utställningarna tyckte domaren att hon såg ut som en coton de tulear, o på den sista var det päls ej i utsttällningsskick vilket händer emellanåt trots att jag schampat o fönat o fixat. Tänker inte börj använda plattång på henne. Så nu tänkte jag att hon får bli klippt till sommaren eftersom hon ofta blir så varm hon har så tjock päls och så gillar hon så mycket att bada. Sen får vi se om den får växa ut igen. När Tosca kom för att möta henne i dörren när vi kom hem blev hon väldigt tveksam o fundersam vad det var för hund som kom hem. Trodde inte att hon skulle reagera så.

Imorgon är det dags för agilitytävling i Häverö med Tosca, det är ett hopplopp o 2 agilitylopp, får verkligen hoppas att det blir bättre väder än det här regn rusk blåst vädret o kyliga 7 grader. Om det regnar brukar inte Tosca vara så sugen på agility eller något annat, imorse var hon på väg att vända på trappen o gå in igen när hon såg att det regnade.

Bilder på kortklippt Nicki kommer snart!Cool

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.08 | 19:46

<3

...
28.08 | 23:38

Hej! Tack för din kommentar på min sida,roligt att du hittade hit. Ja jag önskar verkligen att jag fått haft Molly o Lisa kvar i livet några år,älskade dom.

...
28.08 | 12:26

Fin hemsida!<3 tycker det är synd att lisa och molly fick uppleva döden:(

...
11.10 | 18:30

Hur gick det på utställningen i helgen???

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS