BLOGG

LATSÖNDAG

Idag var jag först ut en stund och drog bort lite ris efter ett nerfällt träd. Sedan blev det en liten sväng tilll julmarknaden på växtförsäljningen. Ett par tights och skosulor blev inhandlat, inte en endaste julsak fanns det fanns det med. Efter det en sväng till centrum sen frukost räkmaccka och kaffe, smarrigt.

Sedan hem till hundarna, dom fick vara ute på tomten ett tag medans vi sågade några nerhuggna träd till lagom bitar att klyva till ved sen. En liten promenad med hundarna till skogen. Sedan har det blivit lite plockande med packning till resan på fredag. Dagarna går fort nu, det som känns jobbigt är att behöva lämna hundarna till pensionatet i 16 dagar. Men kanske är skönt för dom att få semester från oss med, eller inte. Dom kommer nog sakna att få sova i sängen även om dom får sina egna korgar med sig. Dom är ju riktiga mattehundar med, men förhoppningsvis får dom lite bra hundkompisar där och Cecilia ser nog till att dom har det bra. Men det är jobbigt den dan man lämnar dom och åker därifrån, då känner man sig grym. Det var så skönt med Molly och Lisa att vi kunde lämna dom hos Maud o Torsten, Mollys uppfödare och Lisas tidigare ägare, Molly kunde jag även lämna till expojkvännen och fd  husse. Då visste man att dom hade det kanonbra. Men Backe är lite långt att åka och lämna Nicki till hennes uppfödare som bor där. Båda två är iallafall nybadade och kammade och fina nu, så att det ska var lättare för dom på pensionatet att sköta om dom. Nu när jag sitter här vid datan i sovrummet så ligger Tosca på sin favoritplats i sängen och Nicki på sitt favoritställe under sängen.Cool

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.08 | 19:46

<3

...
28.08 | 23:38

Hej! Tack för din kommentar på min sida,roligt att du hittade hit. Ja jag önskar verkligen att jag fått haft Molly o Lisa kvar i livet några år,älskade dom.

...
28.08 | 12:26

Fin hemsida!<3 tycker det är synd att lisa och molly fick uppleva döden:(

...
11.10 | 18:30

Hur gick det på utställningen i helgen???

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS