BLOGG

DRÖMMAR, HUNDFIK NORRTÄLJE

Inatt drömde jag om vår bruna newfoundlandshund Lisa som finns i hundhimlen. Jag drömde att jag var o hämtade henne från bilen upp till en lokal där jag var eftersom det var så varmt i bilen. Lisa var stabil o grov i benstommen o hade tassar som en mindre björn, men hon hade så fina rörelser när hon gick. Så hon kom trippandes så fint när jag hade hämtat henne i bilen med sina fina oskyldiga ögon, sen vaknade jag upp. Önskar att hon hade funnits där så jag hade fått krama om henne ordentligt, saknar henne så mycket.

På förmiddagen åkte jag, mamma, Berra o hundarna Nicki Tosca och Laika till Norrtälje för att gå på hundfiket. Laika körde slut på alla hundar som var där, helt sjövild hoppade i sofforna o busade med de flesta hundarna. Tosca och Nicki höll sig lite mer i skymundan, Nicki var framme o kollade lite grann ibland men det var nog ingen hund som föll henne riktigt i smaken. Hundarna blev fotograferade av en som brukar vara där med sin hund och fotar väldigt fina bilder. Ska bli spännande att se hur dom bilderna blir, sen kan man beställa av henne.

På måndag förmiddag blir det husvagn till Strängnäs där alla tre hundarna skall ställas på en inofficiell utställning på Strängnäs lokala kennelklubb på tisdagen. Så idag har Tosca schamponerats och fönats torr. Imorgon är det Nickis tur...eller otur kanske hon tycker. Men hon är lite rolig, förut hatade hon det mesta vad kammar o borstar o fönar hette, men nu kan hon stå nedanför trimbordet och tokskälla o försöka komma upp för hon vill bli fixad.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.08 | 19:46

<3

...
28.08 | 23:38

Hej! Tack för din kommentar på min sida,roligt att du hittade hit. Ja jag önskar verkligen att jag fått haft Molly o Lisa kvar i livet några år,älskade dom.

...
28.08 | 12:26

Fin hemsida!<3 tycker det är synd att lisa och molly fick uppleva döden:(

...
11.10 | 18:30

Hur gick det på utställningen i helgen???

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS