BLOGG

AGILITYTÄVLING MM.

Nu har Nicki o jag gått sista kurstillfället för Helena. Hon visade lite på rallylydnad och bollvallning, fikade allihopa i lilla stugan ganska bra träning för alla hundar att vara där. Nicki låg i mitt knä med huvudet bortvänt från alla hundar, då gick det bra. Efter fika och teori så gick vi ut och la spår. Det var väldigt roligt. Kommer garanterat bli fler kurser för Helena, väldigt duktig och engagerad i alla ägare och deras respektive problem, frågor o funderingar. Här är en länk till hennes hemsida www.medhund.se . Sista gången hade vi tur med vädret, uppehåll o tillochmed lite solglimtar, de andra tillfällena har varit regn, blåst o kalla kallt.

På söndagen var det dags för agilitytävlingen i Knivsta för Tosca, Nicki fick vara kvar hemma så kom mamma och Laika nån timme senare och var hemma med henne hela tiden till vi kom hem. Så henne gick det ingen nöd på, bus med Laika på tomten och gos med mamma. Började med en agilitybana där Tosca och jag startade som nr 14 av ca 25 hundar. Slalomet var rätt sida som tur var. Tyvärr blev det en liten miss i slalomet så vi fick börja om men sen blev det bra. Sen när det var dags för gungan gick det inget vidare, den ville hon inte gå upp på. Men till slut gick hon upp då gick det bra, men tyvärr var vi diskade för länge sen då, men ändå skönt att det funkade till slut. För övrigt kändes allt jättebra o jag kom ihåg banan. I hoppklassen startade vi redan som nr 2, kändes lite jobbigt men det loppet gick väldigt bra 0 hinderfel, men ca 3,5 sek i tidsfel så vi slutade på en 11:e plats av 25 startande. Lite typiskt bara, vid prisutdelningen hade dom priser ända fram till 10:e placeringen o den 10:e placeringen var det en havanais som tog. Nu ska vi hem o träna mer på gungan och vä slalom. Det var en väldigt trevlig dag, Yvonne o Kjell o Linda från ÖBK var där också och gav goda råd mycket uppskattat.Cool

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.08 | 19:46

<3

...
28.08 | 23:38

Hej! Tack för din kommentar på min sida,roligt att du hittade hit. Ja jag önskar verkligen att jag fått haft Molly o Lisa kvar i livet några år,älskade dom.

...
28.08 | 12:26

Fin hemsida!<3 tycker det är synd att lisa och molly fick uppleva döden:(

...
11.10 | 18:30

Hur gick det på utställningen i helgen???

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS