BLOGG

GOSHUNDAR

Finns det nåt bättre än att vakna upp med 2 söta hundar bredvid sig? Jag som lärde Nicki att sova i korgen bredvid sängen från hon var valp. Tyckte det skulle kännas orättvist mot Molly och Lisa om Nicki skulle få vara där men inte dom. Det funkade i ca 11 månader till Tosca kom in i bilden aug 2009. (Då hade tyvärr både Molly och Lisa gått bort i juni och juli). Det första Tosca gjorde var att hoppa upp i sängen på kvällen när hon kom hem första gången, då var hon drygt 6 månader. Jag "slängde" ner henne, hon upp igen, så höll vi nog på fleradagar och jag får erkänna det, hon var envisare än mig.Cool Nu har dom sina platser där, Tosca ligger oftast vid fötterna på kvällen kan flytta sig uppåt under natten, Nicki har sin favoritplats på en huvudkudde i mitten av sängen(där ligger hon som en prinsessa). När man börjar vakna på morgonen kan man känna att Nicki ligger och tittar på en, om man visar att man är vaken börjar hon gosa med en, annars kommer en lång suck så lägger hon ner huvudet igen. Tosca är väldigt avundsjuk så om Nicki tänker gosa med mig så puttar hon gärna undan Nicki, Tosca kan gärna komma o pussa en lite på munnen o gärna i örat innan man ens har vaknat. Kan vara lite jobbigt ibland. Sen när man själv går upp då ligger gärna Tosca kvar i sängen och sover ett tag till, inte så pigg på att gå ut om man försöker ropa på henne.

 Tosca till vä i sin korg, Nicki till hö på sin kudde.

Kommer verkligen sakna er små vovvar och erat gos nu när jag snart ska vara ifrån er drygt två veckor, än så länge är ni lyckligt ovetande om att ni har en dum matte som lämnar bort er på pensionat. Men jag tror o vet att ni kommer ha det bra hos Cecilia och hennes personal med. Men det blir ju inget sova sängen där.

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.08 | 19:46

<3

...
28.08 | 23:38

Hej! Tack för din kommentar på min sida,roligt att du hittade hit. Ja jag önskar verkligen att jag fått haft Molly o Lisa kvar i livet några år,älskade dom.

...
28.08 | 12:26

Fin hemsida!<3 tycker det är synd att lisa och molly fick uppleva döden:(

...
11.10 | 18:30

Hur gick det på utställningen i helgen???

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS