BLOGG

KURS MED NICKI, AGILITYTÄVLING TOSCA

Har precis kommit hem från en hundkurs som jag börjat med Nicki "Vardagslydnad och aktivering", det är så bekvämt att det är en granne till mig som har kursen Helena Björk som har www.medhund.se, en promenad på 5 minuter så är man där. Har faktiskt aldrig gått nån kurs för henne förut men hört många som varit nöjda, det kändes jättebra. Bra träning och konkreta bra råd för Nicki som är rätt osäker på andra hundar efter en oturshändelse för ett par år sen. Nästa tillfälle blir redan på lördag igen.

 

I söndags var det dags för officiell agilitytävling i ridhuset, Toscas o min första officiella o totalt 3:e tävling. Var även med som funktionär, hinderfixare. Kul att se hundarna på så nära håll. Så till vår prestation, började med agilityloppet hann med ett hopp balansen o 3 hopp tror jag sen var det dags för slalomet, där Tosca vid flera tillfällen var på väg att ta 2 pinnar i taget men hon backade tillbaka. Jag skulle ha börjat om istället men blev lite osäker så vi fortsatte o blev tyvärr diskade. Fortsatte banan en liten bit, gungan var hon osäker på med o ville inte riktigt gå upp på så den måste vi träna mycket mer.

 

Hoppklassen gick desto bättre, tog det lugnt o sakta vid slalomet då gick det jättebra, en liten tvekan vid långhoppet, hela allt kändes jättebra o jag kom ihåg banan med. Det var 34 startande, 20st i mål vi hade inga hinderfel eller vägringar däremot tidsfel 9,77 sek tyvärr. Kom på 14:e plats känns bra, fast om.... vi inte hade haft tidsfel så hade det blivit en 7:e plats så vi får träna på att springa fortareCool.

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.08 | 19:46

<3

...
28.08 | 23:38

Hej! Tack för din kommentar på min sida,roligt att du hittade hit. Ja jag önskar verkligen att jag fått haft Molly o Lisa kvar i livet några år,älskade dom.

...
28.08 | 12:26

Fin hemsida!<3 tycker det är synd att lisa och molly fick uppleva döden:(

...
11.10 | 18:30

Hur gick det på utställningen i helgen???

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS