BLOGG

HELG MED HUNDFIK

Usch vad jag är dålig på att skriva, men får skylla på att den jäkla ryggen varit lite dålig så kraften går åt till jobb och annat nödvändigt. Tog en lugn helg för att vila lite, men vi var iallafall iväg till Tangens hundfik i Norrtälje. Jättebra hundfik. Mamma o Berra var med med lilla Laika och jag hade med mig Nicki och Tosca. Laika hittade en kanonkompis i en liten blandrasvalp, ungefär samma ålder och storlek. Det var kul att se, vi var där innan dom kom in, men när dom kom så hade Laika och Max som han heter bara ögon för varandra direkt och ingen annan hund. Busade hela tiden vi var där, Nicki gjorde lite tappra försök med en liten hanhund som heter Åke, han var där helgen innan oxå när vi var där. Nicki fattade nog lite tycke för honom och sprang efter o försökte få kontakt men han ignorerade henne totalt, inte lätt....!Cool. Tosca är inte intresserad av dom andra hundarna, säger ifrån om dom kommer för nära henne, men gillar att få hundgodiset där.

Har även anmält Tosca till en officiell agilitytävling nu på sö 25/3, är anmälda både i hopp o agilityklass! Hade tänkt anmäla Nicki med i hoppklass men väntar med henne, hon är egentligen rätt bra på slalom och kan hoppa o gillar tunnlar, men hon är nog en väldigt funderande hund. Sist hon var med på träningen gick det jättebra en liten bit, sen vid slalomet stannade hon o funderade o luktade på varenda pinne i stort sett.. och även vissa hopphinder stannade hon och funderade om hon verkligen skulle hoppa över dom. Långhoppet måste vi träna mer på för det går hon över. Men hon är väldigt duktig hemma så fort man ber henne att hämta nåt eller om jag tappat nåt på golvet, är också väldigt gärna med och hämtar rentvätt i maskinen som ska hängas upp. Så det är inte illa att ha en servicehundCool.

 Laika, Max, Nicki o Tosca på hundfiket 17/3

Vi började även att göra en liten skogsagilitybana hemma precis utanför tomten, lite stenar avsågade grenar som hinder, en planka upp till en stubbe dom får balansera på mm

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.08 | 19:46

<3

...
28.08 | 23:38

Hej! Tack för din kommentar på min sida,roligt att du hittade hit. Ja jag önskar verkligen att jag fått haft Molly o Lisa kvar i livet några år,älskade dom.

...
28.08 | 12:26

Fin hemsida!<3 tycker det är synd att lisa och molly fick uppleva döden:(

...
11.10 | 18:30

Hur gick det på utställningen i helgen???

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS