BLOGG

NÖJD

Idag känner jag mig rätt så duktig, tänker många ggr att jag ska gå till jobbet nångång ibland istället för att ta bilen. Men dels är man ju alltid så himla trött varje morgon och så har man alltid massa saker man ska iväg till el handla eller nåt efter jobbet....eller är det bara fina undanflykterCool?. Men idag började jag kl 9, så då bestämde jag mig igår för att idag ska jag verkligen gå och det är ju väldigt bra för då får ju både hundarna och jag en perfekt promenad, det tog 45 minuter i ganska rask takt och lite stopp för att ta bort snöklumpar och is från framförallt Nickis tassar. Fick skjuts halva vägen hem, så det blev iallafall en liten promenad där med. Halka lyckades jag göra också, slog i höften lite hoppas att ryggen klarade sig så att det inte kommer efter. Dubbar har jag bestämt mig för att köpa nu, för nu var det andra gången jag ramlade, men slog iallafall inte huvudet o ansiktet den här gången. Förra gången såg det ut som jag fått en riktig smäll i ansiktet också slog jag knäna och fick ont i ryggen. Hundarna funderade på vad jag höll på med där på backen.

Tänkte jag skulle klippa klorna på bägge tjejerna idag, men nu hittar jag inte klotången så Nicki och Tosca blev glada, blev lite tandborstning iallafall, har varit dålig på det. Ska bli bättre på tandborstning av hundar och promenader till jobbet, hoppas jag kan hålla detCool.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.08 | 19:46

<3

...
28.08 | 23:38

Hej! Tack för din kommentar på min sida,roligt att du hittade hit. Ja jag önskar verkligen att jag fått haft Molly o Lisa kvar i livet några år,älskade dom.

...
28.08 | 12:26

Fin hemsida!<3 tycker det är synd att lisa och molly fick uppleva döden:(

...
11.10 | 18:30

Hur gick det på utställningen i helgen???

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS