BLOGG

TOSCA 3 ÅR

Vad fort tiden går, idag fyller Tosca 3 år. GRATTIS TILL DIG IDAG SÖTA GOA TOSCA. Ca 2år och 4 månader sen vi var och hämtade henne hos Anita.

 Idag slutade jag tidigt så då åkte vi hem och gick en promenad i fårhagen, passade på att slänga ut lite godisar i snön som dom fick leta efter. Provade även slalomen med båda, pinnarna står kvar i snön på tomten. Nu ligger dom trötta och sover i sängen. Har ju anmält mig och Tosca till en inofficiell agiltytävling i Huddinge den 19/2, undrar egentligen hur det gick till,Cool det var väl ett svagt ögonblick. Men men man måste väl prova och börja nånstans nångång.

Har även anmält mig och Nicki till en nybörjarkurs i freestyle, hmmm... jag som har noll taktkänslaCool, men däremot tror jag att det går att träna Nicki rätt lätt och att hon kommer tycka det är kul. Lite slalom mellan benen, hopp över ben o dansa mm kan hon iallafall och hon brukar tycka det är kul att lära sig nya saker.

 

Var o tittade på mammas lilla valp förrförra helgen, ska bli roligt när hon kommer sen.

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.08 | 19:46

<3

...
28.08 | 23:38

Hej! Tack för din kommentar på min sida,roligt att du hittade hit. Ja jag önskar verkligen att jag fått haft Molly o Lisa kvar i livet några år,älskade dom.

...
28.08 | 12:26

Fin hemsida!<3 tycker det är synd att lisa och molly fick uppleva döden:(

...
11.10 | 18:30

Hur gick det på utställningen i helgen???

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS