Bio

En sång som spelades i Mellanfjärden av bekantas bekanta från Holland, samma kväll som Molly somnat in.
Var på husvagnssemester i Mellanfjärden Hudiksvall, när hon på natten drabbades av magomvridning. Fick lämna husvagnen med katten Nisse i och åka till Uppsala 27 mil, där det tyvärr inte fanns nåt att göra så hon fick somna in på morgonen. Sen var det bara att åka de 27 milen tillbaka, det var fruktansvärt. Kände att vi inte orkade ta bil o husvagn 30 mil hem till Åkersberga så vi stannade en natt till. Våra vänner Lasse o Annica spelade på restaurangen på kvällen, det var väl inte så att man hade nån större lust att göra något alls då, men vi gick iallafall dit, då spelades den här sången av deras vänner. Så det får mig att tänka på Molly när jag hör sången och gråta lite varje gång.
Hittade den på youtube, en tjej från Kramfors som sjungit in den för sina hundar som också blev sjuka. Kändes så passande när jag hittade den och bilderna var bla från Sandöbron, där träffades min mormor och morfar som bodde på varsin sida om Sandöbron och min mamma bodde sina första år där i Klockestrand.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.08 | 19:46

<3

...
28.08 | 23:38

Hej! Tack för din kommentar på min sida,roligt att du hittade hit. Ja jag önskar verkligen att jag fått haft Molly o Lisa kvar i livet några år,älskade dom.

...
28.08 | 12:26

Fin hemsida!<3 tycker det är synd att lisa och molly fick uppleva döden:(

...
11.10 | 18:30

Hur gick det på utställningen i helgen???

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS